Make-A-Wish

Make-A-Wish Danmark blev stiftet i 1999 under navnet Ønskefonden og har opfyldt cirka 1.850 ønsker for børn og unge mellem 3 og 18 år med bopæl i Danmark - uanset køn, race eller religion - og som lider af en livstruende sygdom. Det er foreningens vision at sikre udbredelsen af Make-A-Wish Danmark, så alle danske børn med livstruende sygdomme får mulighed for at få et ønske opfyldt. Vi gør det, fordi vi tror på ønskeopfyldelsens helbredende kraft. Vi har med oplevet, hvor stor en positiv en forskel det gør for en familie, at et alvorligt sygdomsramt barn får sit største ønske opfyldt og flytter fokus fra en til tider hård hverdag. Derfor arbejder vi med stor iver hver dag for at hjælpe Ønskebørnene. Primært drevet af vores fantastiske frivillige kræfter. Således er vi kun to deltidsansatte. Alle andre er frivillige. Herunder vores 140 menige frivillige og vores bestyrelse. Make-A-Wish Danmark er en privat fond, og vi er derfor helt afhængige af private donationer for at kunne opfylde ønsker. Når du støtter Make-A-Wish Danmark, er du med til at skabe fantastiske oplevelser for alvorligt syge børn. Make-A-Wish Danmark er medlem af ISOBRO, som er den danske paraplyorganisation for frivillige og velgørende foreninger o. lign., og har forpligtet sig til de retningslinjer og regler, som ISOBRO har fastlagt både omkring indsamling af midler, regnskabsaflæggelse og af etisk karakter i øvrigt.

Make-A-Wish Danmark arbejder i overensstemmelse med nedenstående værdier, som gælder alt arbejde og alle aktiviteter og personer, der udføres af, eller er tilknyttet til organisationen, herunder medarbejdere, frivillige, samarbejdspartnere og sponsorer:

 

Håb, Styrke og Glæde

Omsorg, Ærlighed, Respekt, Optimisme, Professionalisme, Integritet, Seriøsitet

Make-A-Wish Danmark har ingen tilknytning til politiske eller religiøse organisationer, ligesom foreningen ikke skelner i forhold til køn, race, religion eller lignende. Når du støtter Make-A-Wish Danmark, er du med til at opfylde de højeste ønsker for børn med livstruende sygdomme. Foreningen arbejder nemlig for at opfylde ønsker for børn og unge mellem 3 og 18 år, der bor i Danmark og er ramt af en livstruende sygdom.