Peter Larsen Kaffe

 

Peter Larsen Kaffe's passion for kaffe går over 110 år tilbage i tiden og er i dag en af Danmarks største leverandører af hele kaffebønner. Virksomheden har hovedsæde og kafferisteri i Viborg og beskæftiger ca. 50 ansatte. Udover produktion af hele kaffebønner, har virksomheden et bredt sortiment af formalet kaffe, instant kaffe, kaffekapsler mv. – ligesom der i sortimentet generelt er meget fokus på certificerede kaffe som f.eks. UTZ Certified.

Både Peter Larsen Kaffe og deres kunder stiller store krav til produktkvalitet og service. I deres kvalitetsmålsætning er de vigtigste punkter:

• At leverer produkter af en høj og ensartet kvalitet hver gang
• At deres produkter altid lever op til kundernes forventninger og behov
• At produktleverancerne hele tiden sker til rettet tid og sted

Peter Larsen Kaffe overvåger konstant fødevaresikkerheden på deres produkter gennem konstant at kontrollerer og vurderer, at Peter Larsen Kaffe's produkter lever op til egne, kundernes og myndighedernes krav og forventninger. Som kaffeproducent følger et socialt ansvar, som tages alvorligt. Det gælder både i relation til miljøet, i forhold til medmennesker og i forhold til en bæredygtig udnyttelse af jordens ressourcer. For at være med til at sikre global bæredygtighed, arbejdes målrettet med CSR. Bæredygtighed og gode vilkår for leverandører, medarbejdere og samfundet, skal sikres fra bønne til kop.

Læs mere om vores samfundsansvar her